Морозиво за $1 тис. продають у США. Його готують у нью-йоркському ресторані "Серендіпіті". Десерт часто замовляють знаменитості.
Беруть п"ять кульок морозива вищого ґатунку, зробленого з ванільних бобів із Таїті та Мадагаскару. Солодощі кладуть у кришталевий келих, вкритий їстівним золотим листом. Посипають крихтами найдорожчого шоколаду "Чуао". Його роблять із бобів, привезених із узбережжя Карибського моря у Венесуелі. Потім десерт прикрашають фруктами й цукатами з Парижа, позолоченим драже, трюфелями й солодкими вишеньками. Зверху додають позолочену цукрову квіточку.
Морозиво за тисячу доларів їдять позолоченою ложкою.
×
Коментарі