Ексклюзиви
Четвер, 04 жовтня 2007 18:18

Морозиво посипають найдорожчим шоколадом

Морозиво за $1 тис. продають у США. Його готують у нью-йоркському ресторані "Серендіпіті". Десерт часто замовляють знаменитості.

Беруть п"ять кульок морозива вищого ґатунку, зробленого з ванільних бобів із Таїті та Мадагаскару. Солодощі кладуть у кришталевий келих, вкритий їстівним золотим листом. Посипають крихтами найдорожчого шоколаду "Чуао". Його роблять із бобів, привезених із узбережжя Карибського моря у Венесуелі. Потім десерт прикрашають фруктами й цукатами з Парижа, позолоченим драже, трюфелями й солодкими вишеньками. Зверху додають позолочену цукрову квіточку.

Морозиво за тисячу доларів їдять позолоченою ложкою.

Зараз ви читаєте новину «Морозиво посипають найдорожчим шоколадом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода