четвер, 26 травня 2022 00:20

Коктейль із шампанським їдять ложкою

— Коктейль із шампанським і яблучним соком створює настрій навіть у найтяжчі дні, — розповідає 36-річна Ольга Дайченко з Одеси.

Поєднує в сотейнику 1/2 склянки води та 120 г цук­­ру. Готує на малому вогні до повного розчинення. Змішує 85 г яблучного соку чи фрешу, 100 мл сухого шампанського та 1 ст. л. сиропу. Переливає в келих.

Готовий коктейль прикрашає м'ятою і подає до столу.

— Айс шампанське — середнє між напоєм та алкогольним десертом, — продовжує Дайченко.

Нарізує 50 г полуниці навпіл, подрібнює гілку м'яти. Додає 100 г пломбіру. Перекладає в келих і заливає 50 мл сухого шампанського. Коктейль їдять ложкою. Як розтане — можна пити.

"Газету по-українськи" можна передплатити онлайн на сайті Укрпошти за "ковідну тисячу"

Зараз ви читаєте новину «Коктейль із шампанським їдять ложкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути