— Коктейль "Гримуча змія" нагадує плазуна, бо під час змішування чути шипіння, — каже 35‑річний Андрій Ковпачинський з Одеси.
— У келих викладаю два кубики льоду, вливаю американо кімнатної температури. Додаю чайну ложку вершків, по 50 мілілітрів кока-коли та коньяку. Перемішую та одразу подаю.
"Бумбокс" — ще один вибуховий напій. Його родзинка в поєднанні кави, горілки та вина.
Змішую по 15 мілілітрів американо, сливового вина та горілки. Подаю теплим.
Добре освіжає й напій "Бананова свіжість".
Збиваю в блендері 50 мілілітрів холодної кави, по 25 мілілітрів вершків і коньяку та половину банана. Додаю кілька кубиків льоду. Зверху посипаю дрібкою розчинної кави.
×
Коментарі