понеділок, 27 листопада 2017 05:20

Капусту квасять із медом

— Восени, як приморозить, зрізаю капусту. Тримаю її на городі довго, до останнього. Щоб була соковита і хрумка. Здавалося б, лист зелений не грубий, а морозу не боїться, — каже 58-річна Ніна Каленик із міста Носівка Чернігівської області.

— Знаю один рецепт квашеної капусти. Буде така смакота, за вуха не відірвеш. І що найголовніше — готувати просто.

Січе капусту, наповнює нею трилітровий бутель.

— На літр води беру 2 столові ложки меду та 1,5 столові ложки солі. Заливаю цим розчином капусту. Моркву та спеції не додаю. Уже коли салат готую і заправляю, можу чимось притрусити. Як юшка витікає при сквашуванні, збираю її та підливаю назад. Щоб капуста була соковитіша і хрумкіша. За три дні в теплій хаті вона готова.

Зараз ви читаєте новину «Капусту квасять із медом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути