понеділок, 16 грудня 2019 05:10

Імбирний напій настоюють на апельсинах

49-річна Тамара Савагірова із селища Онуфріївка Кіровоградської області створила власний рецепт імбирної настоянки.

— Мала пляшку горілки, а в холодильнику завалявся корінь імбиру. Для аромату додала апельсини. Настоянка вийшла солодкою, з легкою перчинкою.

Очищений корінь імбиру завдовжки 5 см нарізає тонкими кільцями і кладе в банку. Додає півсклянки меду й 700 мл горілки. Натирає на дрібній терці цедру двох апельсинів. Напій залишає на тиждень у темному прохолодному місці.

— Щодня струшую бутиль. Проціджую через сито. Вичавлюю сік із трьох апельсинів. Перемішую і закриваю банку кришкою. Ставлю у прохолодне місце на чотири дні. Якщо постоїть довше, буде смачнішою. Потім напій проціджую, розливаю у пляшки. Зберігаю в темному місці.

Зараз ви читаєте новину «Імбирний напій настоюють на апельсинах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути