Киянка Анна Яблучківська, 25 років, у гарячий шоколад додає ром чи коньяк.
— Взимку цей напій зігріває і бадьорить, — каже Яблучківська. У столичному гіпермаркеті "Ашан" на Петрівці жінка купує пакет молока і плитку шоколаду. — Готую його у каструльці.
Для гарячого напою Анна виливає у каструлю півлітра молока, додає по 2 столові ложки жирних вершків та коньяку і доводить до кипіння. Потому одразу знімає з вогню і кладе туди шматочок чорного шоколаду.
— Мішаю, доки шоколад розтане, і напій стане однорідним. Наприкінці вливаю ще кілька ложок алкоголю і розливаю в підігріті у мікрохвильовці чашки.
За смаком у гарячий шоколад можна додати цукор.
×
Коментарі