понеділок, 29 січня 2018 06:10

Для китайського салату свинину посипають цукром

— Сиділи з подругою в китайському ресторані. Сподобалися нам деякі страви. Кисло-солодкий соус підходить до м'яса. Вирішили й собі спробувати приготувати салат. Вийшло смачно, — каже киянка Карина Онищук, 26 років.

400 г свинини нарізує шматочками. Солить, посипає цукром. Швидко обсмажує на олії. Додає дві склянки вареного рису, два подрібнені апельсини, огірок.

Соєвий соус змішує з медом, соком лимона, гірчицею, сіллю, перцем. Заливає салат. Притрушує дрібно посіченою зеленню.

Зараз ви читаєте новину «Для китайського салату свинину посипають цукром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути