— Є гавайська піца, а я роблю такий салат. Інгредієнти подібні, але моя закуска готується швидше, — розповідає киянка Наталія Курмаз, 42 роки.
— Ріжу кубиками куряче філе й смажу до золотистої скоринки. Так само подрібнюю по пів червоного та жовтого болгарського перцю і шість кілець консервованого ананаса. Додаю вісім-десять порізаних надвоє помідорів чері та пучок шпинату. Для заправки змішую дві столові ложки лимонного соку, п'ять — олії, по чайній ложці кунжуту та меду. Доповнюю страву сухариками, чипсами чи горіхами.
Смачний цей салат і з гострою заправкою. Для неї змішую подрібнені четвертину перцю чилі, зубець часнику, цедру одного лимона. Наливаю чотири столові ложки олії, по одній — лимонного соку та соєвого соусу.
Коментарі