У гавайський салат додають ананас

— Є гавайська піца, а я роб­лю такий салат. Інгредієнти подібні, але моя закуска готується швидше, — розповідає киянка Наталія Курмаз, 42 роки.

— Ріжу кубиками куряче філе й смажу до золотистої скоринки. Так само подрібнюю по пів червоного та жовтого болгарського перцю і шість кілець консервованого ананаса. Додаю вісім-десять порізаних надвоє помідорів чері та пучок шпинату. Для заправки змішую дві столові ложки лимонного соку, п'ять — олії, по чайній ложці кунжуту та меду. Доповнюю страву сухариками, чип­сами чи горіхами.

Смачний цей салат і з гострою заправкою. Для неї змішую подрібнені четвертину перцю чилі, зубець часнику, цедру одного лимона. Наливаю чотири столові ложки олії, по одній — лимонного соку та соєвого соусу.

Зараз ви читаєте новину «У гавайський салат додають ананас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути