середа, 22 травня 2019 15:54

З'явилися відповіді ЗНО з математики

  Свої бали школярі дізнаються до 14 червня. Фото: Kolobok.ua
Свої бали школярі дізнаються до 14 червня. Фото: Kolobok.ua

У мережі з'явилися правильні відповіді на ЗНО з математики, який випускники здавали вчора. Український центр оцінювання якості освіти виклав у себе на сайті файл із вирішенням усіх 33 завдань.

Свої бали школярі дізнаються до 14 червня. В їхніх особистих кабінетах з'являться результати тесту, а поріг балів "здав чи не здав" експерти оцінювання якості освіти визначать до 13 червня, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Порахувати, скільки помилок було допущено при написанні ЗНО, та підрахувати приблизний бал за бажання абітурієнт може самостійно вже зараз. Для цього на "Тестпорталі" розмістили інструкцію - скільки балів дається за правильну відповідь у тестовій і відкритій формі завдань.

Наступний тест відбудеться завтра, 23 травня. Абітурієнти складатимуть українську мову та літературу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, яким буде поріг "склав/не склав" для неслов'ян

Усі випускники українських шкіл із 2021-го повинні скласти обов'язковий іспит із математики. Це означає, що випускники 9 класів цьогоріч готуватимуться до такого іспиту. Крім того, міністерство виходить з того, що базові математичні навички необхідні кожній людині. Іспит буде дворівневим - підтверджує базові знання і поглиблені.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися відповіді ЗНО з математики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 3417
Голосування Якою має бути стипендія в університетах?
  • 830 грн, як зараз
  • як прожитковий мінімум 1228 грн
  • студентам не потрібна стипендія
  • лишити тільки для пільговиків
  • платити тільки відмінникам
Переглянути