вівторок, 08 серпня 2017 12:16

Вступ-2017: абітурієнтам повідомлять про зарахування до ВНЗ

Вступ-2017: абітурієнтам повідомлять про зарахування до ВНЗ
8 серпня у персональних кабінетах вступників з'явиться інформація, до яких вузів їх їх прийняли на бюджет. Фото: 24 Канал

Сьогодні абітурієнти дізнаються, до яких вузів їх прийняли на бюджет.

У персональних кабінетах вступників з'явиться відповідна інформація, повідомив директор департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки Олег Шаров у ефірі "112".

"Вчора завершився важливий етап вступної кампанії. Університети видали накази про зарахування на бюджетну форму навчання абітурієнтів, які отримали ці місця за адресним розміщенням держзамовлення", - каже Шаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вступна кампанія-2017: перемоги та поразки

До 18 серпня триватиме переведення вступників на вільні бюджетні місця.

"Щоб мати можливість бути переведеним на місце держзамовлення, вступник повинен прийти до вузу, оцінити, чи має він шанс на переведення, подати документи й укласти договір. У цьому випадку саме договір є підставою для зарахування до університету. Далі в порядку черги проводитимуть переведення. Для цього вузи складають відповідні реєстри. При цьому є одна категорія вступників, яку гарантовано, обов'язково і швидко переводять на бюджет. Це діти загиблих захисників України", - розповідає директор департаменту вищої освіти МОН.

7 серпня вищі навчальні заклади оприлюднили остаточні списки абітурієнтів, які навчатимуться за державні кошти. Зачислення на контрактну форму навчання триватиме до 30 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Вступ-2017: абітурієнтам повідомлять про зарахування до ВНЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 3417
Голосування Якою має бути стипендія в університетах?
  • 830 грн, як зараз
  • як прожитковий мінімум 1228 грн
  • студентам не потрібна стипендія
  • лишити тільки для пільговиків
  • платити тільки відмінникам
Переглянути