Ексклюзиви
четвер, 08 лютого 2018 13:47

Tayanna зізналася, чому почала співати українською

Tayanna зізналася, чому почала співати українською
Tayanna співала російською попри те, що її рідна мова українська. Фото: spy.org.ua

Українська співачка Tayanna прокоментувала свій перехід на українську мову в новому альбомі "Тримай мене". До його виходу виконавиця співала російською - зокрема у дебютному альбомі "Портреты".

"Насправді я українськомовна, – розповіла Tayanna в інтерв'ю музичному виданню Karabas Live. – Мій тато – з Івано-Франківщини, а мама – з Хмельницького. (Співачка народилася в Чернівцях - gazeta.ua). Але оскільки так склалося, що моє середовище у шоу-бізнесі у переважній більшості російськомовне, доводилося писати пісні російською. Окрім цього, існувала якась усталена думка, що якщо писати російською, то ці композиції почує та зрозуміє більше людей з пострадянського простору".

У національному відборі "Євробачення" Tayanna візьме участь з українськомовною піснею "Леля".

"Українська мова просто створена для того, аби її слова складались у рядки пісень. Вона дуже мелодійна. Англійською "Леля" не звучить – втрачає свій колорит", - додала співачка.

Торік Tayanna пройшла до фіналу національного відбору з англомовною піснею "I Love You".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка TAYANNA перемогла в номінації "Прорив року"

Для участі у відборі на "Євробачення" співачці Tayanna довелося змінити конкурсну пісню. Композицію "Квітка", з якою виконавиця планувала взяти участь у конкурсі, представили до 1 вересня 2017 року. Це суперечить правилам пісенного шоу.

Зараз ви читаєте новину «Tayanna зізналася, чому почала співати українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі