Ексклюзиви
понеділок, 15 січня 2018 14:06

Співачка TAYANNA поміняє пісню для відбору на Євробачення

Співачка TAYANNA поміняє пісню для відбору на Євробачення
TAYANNA готується до чергового відбору на ЄвробАчення Фото: Прес-служба

Щоб поборотися за право представити Україну на міжнародному конкурсі "Євробачення" співачці TAYANNA доведеться поміняти пісню. Про це фаворитка торішнього українського відбору заявила в ефірі радіостанції NRJ.

"Євробачення - масштабний пісенний конкурс і за роки його існування утворився певний незмінний регламент, якого повинні дотримуватися всі бажаючі взяти в ньому участь. Мені дуже приємно, що слухачі радіостанцій NRJ і Люкс ФМ вибрали саме пісню" Квітка ". Адже ця композиція дуже близька моєму настрою. Але вона була виконана до першого вересня 2017- го року. Тоді як за умовами конкурсу, до цієї дати не може бути виконана ні сама пісня, ні будь-який її фрагмент ", - розповіла TAYANNA.

Пісню для "Євробачення" TAYANNA вибирала інтерактивним шляхом разом зі слухачами радіостанцій NRJ і Люкс ФМ, які зробили свій вибір на користь треку "Квітка" з нового україномовного альбому "Тримай мене".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка TAYANNA перемогла в номінації "Прорив року"

За словами співачки, вона вже розпочала студійну роботу над новим конкурсним треком, який обіцяє презентувати найближчим часом.

Зараз ви читаєте новину «Співачка TAYANNA поміняє пісню для відбору на Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути