четвер, 18 травня 2017 17:19

Стало відомо місце проведення Євробачення-2018

Стало відомо місце проведення Євробачення-2018
Євробачення-2018 відбудеться на Meo Arena у столиці Португалії Лісабоні. Фото: 24tv.ua

Країна-переможець цьогорічного Євробачення Португалія обрала місто та арену проведення наступного пісенного конкурсу. Захід відбудеться у Лісабоні на Meo Arena.

Про це повідомляє Еuroinvision.

З локацією та містом проведення визначилися швидко. Інформацію опублікували через день після повернення делегації з України. Їх підтвердив національний мовник RTP. Остання країна-господар Євробачення визначила місто та місце проведення музичної першості через чотири місяці після перемоги своєї представниці на конкурсі - співачки Джамали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець Євробачення може не дожити до кінця року

Португальська національна телекомпанія вже отримала інформаційну брошуру від Європейського мовного союзу. Там вказані основні критерії преведення конкурсу.

Meo Arena побудована як павільйон для Експо-1998. Може вмістити 20 тис. глядачів. Це третій за величиною критий стадіон в Європі та найбільший у Португалії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамалу звинуватили у провалі українського конкурсанта на Євробаченні-2017

13 травня переможцем Євробачення-2017 став 27-річний Сальвадор Собрал від Португалії. Наступного року ця країна вперше за історію Євробачення прийматиме міжнародний пісенний конкурс. Собрал переміг з піснею португальською "Любити за двох", яку написала його сестра Луїза.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо місце проведення Євробачення-2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі