Ексклюзиви
понеділок, 15 травня 2017 11:50

Джамалу звинуватили у провалі українського конкурсанта на Євробаченні-2017
6

Блогер Мирослав Олешко писав Джамалі
Фото: facebook.com
Блогер Мирослав Олешко писав Джамалі
Блогер Мирослав Олешко писав Джамалі
Блогер Мирослав Олешко писав Джамалі
Блогер Мирослав Олешко писав Джамалі

Український блогер Мирослав Олешко звинуватив співачку Джамалу у провалі українського конкурсанта на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017 - гурту O.Torvald. З 26 учасників фіналу він посів 24-те місце. Олешко вважає, що Джамала "просунула" рок-гурт на національному відборі.

Про це він написав на сторінці у Facebook.

"Варто "подякувати" співачці Джамалі за те, що у лютому на нацвідборі Євробачення-2017 вона поставила максимум O.Torvald. Не за хорошу пісню, а тому що вони її друзі. А найменшу кількість балів дала гідному співаку, якому прогнозували потрапляння до топ-5. Про O.Torvald думав, що вони отримають десяте місце або нижче. Вони ж посіли 24-те. Усі мої запитання у соцмережі з приводу того, чим був зумовлений її вибір, Джамала видалила. А на офіційній сторінці співачки мене взагалі забанили", - написав Олешко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїль відмовився від подальших участей у Євробаченні

Результат гурту O.Torvald став найгіршим за 14 років участі України у Євробаченні. Попередній антирекорд встановила група "Гринджоли". 2005-го посіла 19 місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслана і ONUKA підірвали сцену Євробачення яскравими виступами

Переможець Євробачення-2017 португалець Сальвадор Собрал прокоментував свій успіх. Його сестра та автор конкурсної пісні Луїза сказала, що особливою композицію зробили її простота та виконання Сальвадора. Враженнями від фіналу конкурсу також поділилися іноземні глядачі.

Зараз ви читаєте новину «Джамалу звинуватили у провалі українського конкурсанта на Євробаченні-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі