неділя, 14 травня 2017 15:56

Ізраїль відмовився від подальших участей у Євробаченні

Ізраїль відмовився від подальших участей у Євробаченні
Євробачення надалі буде проходити без Ізраїля Фото: espreso.tv

Ізраїль більше не зможе відправити свого учасника на конкурс.Бо тамтешнє телебачення не відповідає нормам Європейської мовної спілки.

Про це під час оголошення оцінок журі заявив представник Ізраїлю Офер Шалом, передає NewsOne.

Ізраїльські артисти не зможуть брати участь у конкурсі через закриття національного телеканалу Ізраїлю IBA. Тепер замість нього буде функціонувати інший телеканал - Kan.

Згідно з правилами Євробачення, канал, що транслює пісенний конкурс, повинен також показувати новинні репортажі, транслювати матчі УЄФА і чемпіонати світу, щоб стати учасником Європейської мовної спілки. А телеканал Kan цього не робить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для яких країн Україна була фаворитом на Євробаченні

"Спасибі вам за цю чудову ніч. Однак для нас сьогодні вона - остання. Сьогодні IBA припиняє трансляцію Євробачення назавжди. Сподіваємося, що ми знову зустрінемося в майбутньому", - підсумував Шалом.

Ізраїль бере участь в конкурсі "Євробачення" вже 44 роки і за цей час відзначився трьома перемогами - в 1978, 1979 і 1998 році.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль відмовився від подальших участей у Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі