Ексклюзиви
неділя, 14 травня 2017 05:16

Руслана і ONUKA підірвали сцену Євробачення яскравими виступами

Руслана і ONUKA підірвали сцену Євробачення яскравими виступами
ONUKA виступила разом із оркестром НАОНІ, виконавши попурі зі своїх пісень під назвою Megamix. Фото: Styler

Крім боротьби цьогорічних конкурсантів Євробачення окрасою фіналу конкурсу стали виступи Руслани, ONUKA та Джамали.

Руслана, вбрана у 10-кілограмову кольчугу, виконала нову пісню "It's magical". Вона стрибала та танцювала на сцені із балетом. Загалом, номер переможниці "Євробачення-2004" був потужним та енергійним.

ONUKA виступила разом із оркестром НАОНІ, виконавши попурі зі своїх пісень під назвою Megamix. Також фронтвумен заграла на сопілці.

Джамала потішила глядачів прем'єрою пісні "I Bilieve In U". Щоправда, під час її виступу стався інцидент: на сцену вискочив відомий провокатор Віталій Седюк, обгорнутий прапором Австралії та продемонстрував аудиторії голі сідниці. Його одразу забрала охорона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна не змогла потрапити у Топ-20 на Євробаченні

Переможцем Євробачення став представник від Португалії Сальвадор Собрал з піснею Amar Pelos Dois. Друге місце отримав учасник із Болгарії Крістіан Костов. Третє місце здобув колектив із Молдови Sunstroke Project. Група О.Torvald, яка представляла Україну на Євробаченні-2017 з піснею "Time", зайняла 24 місце з 26.

Зараз ви читаєте новину «Руслана і ONUKA підірвали сцену Євробачення яскравими виступами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі