четвер, 11 лютого 2021 00:41

У комедії гарно вийшли лише Ірма Вітовська й гори

Автор: RATUSHA.IF.UA
  ­Акторка Ірина Бенюк (ліворуч) зіграла Лізу — головну ­героїню ­української комедії ”Все буде Ок!”. Ірма Вітовська ­втілила матір ­дівчини
­Акторка Ірина Бенюк (ліворуч) зіграла Лізу — головну ­героїню ­української комедії ”Все буде Ок!”. Ірма Вітовська ­втілила матір ­дівчини

— Комедія "Все буде Ок!" зібрала всі недоліки сучасного українського кіно, — каже журналістка Олена Чиченіна, 33 роки.

Фільм режисера Тараса ­Бенюка "Все буде Ок!" іде в прокаті.

Киянка Ліза втрачає роботу, її кидає наречений, за сюжетом. У відчаї збирається на заробітки до Польщі. Переплутала автобус і потрапляє на гірськолижний курорт Буковель. Прикидається інструктором заради великої зарплатні й житла. В неї ­закохується бізнесмен.

— У стрічці класно вийшли лише Ірма Вітовська, яка зіграла матір головної героїні, і гори. Можна дивитися без звуку. Це великий рекламний ролик Буковелю, — продовжує Чиченіна.

— Головна героїня здається корисливою. Я все чекала, коли ж мужчина дасть їй гроші. І от наприкінці фільму це сталося. Можливо, це йде від серіалів про тяжку жіночу долю. Часто їхній сценарій написаний за тим самим принципом — дівчина скидає проблеми на заможного чоловіка. Також надокучали перегравання акторів. Забагато сміхів, зойків, довгих пауз. Проблема — в освіті. У нас навчають театральних артистів. А потім вони йдуть зніматися і не можуть перекваліфікуватися. Окрім Ірми Вітовської. Вона досвідчена і талановита, незалежна від режисера.

Гуцула показали як ідіота. Вимальовується тенденція образливого зображення гуцулів. У серіалі "Великі вуйки" на "1+1" вони змивають сміття в унітаз, бо бачать його вперше й не вміють користуватися.

Головну роль виконала Ірина Бенюк, 35 років.

— Коли зустріла цю актрису, побачила себе 20 років тому. Я так виглядала, коли вступала в театральний, — каже Ірма Вітовська, 46 років.

— Погодилася взяти участь у фільмі, бо знімали в моєму рідному Івано-Франківську. Для мене це обов'язок — допомагати малій батьківщині й розвивати туризм. Українських новорічних картин для дорослих бракує. А от російських завжди було забагато.

Зараз ви читаєте новину «У комедії гарно вийшли лише Ірма Вітовська й гори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути