пʼятниця, 13 вересня 2024 18:09

Випічка створена з турботою: нова лінійка крафтової випічки у VARUS
PROMO
6

В Україні, так само як і в країнах Європи, дедалі більше людей надають перевагу крафтовій продукції, яка вирізняється не лише смаком, але і якістю інгредієнтів та методами виробництва. Мережа супермаркетів VARUS, відстежуючи світові тенденції, оновлює асортимент власних пекарень та пропонує клієнтам крафтову випічку, виготовлену з дотриманням усіх стандартів якості.

Автор: Фото з архіву VARUS
  Крафтова випічка у VARUS
Крафтова випічка у VARUS

Крафтова випічка - більше ніж продукт, це справжнє мистецтво

Створення крафтової продукції - ціла філософія, яка дає можливість насолоджуватися дійсно якісним продуктом. Її виготовлення базується на традиційних рецептах та використанні натуральних інгредієнтів. Щоб випічка вважалася крафтовою, під час її виготовлення переважає ручна робота, а не автоматизовані процеси. Завдяки цьому кожен виріб створюється з особливою увагою до деталей, що забезпечує унікальний смак та текстуру.

Автор: Фото з архіву VARUS
  У мережі VARUS приділяють особливу увагу якості на кожному етапі виробництва
У мережі VARUS приділяють особливу увагу якості на кожному етапі виробництва

Якісна сировина - ще одна важлива складова крафтової випічки. У мережі VARUS приділяють особливу увагу якості на кожному етапі виробництва. Крафтову випічку виготовляють за традиційними технологіями з натуральних інгредієнтів, що надає їй унікального смаку та текстури. У процесі випікання не використовують штучні добавки чи підсилювачі смаку, а мінімальна обробка інгредієнтів допомагає зберегти всі корисні властивості продуктів. Завдяки цьому випічка є не лише смачною, але й корисною.

Висока якість усіх інгредієнтів гарантована завдяки співпраці VARUS з надійними постачальниками, які мають усі сертифікати та гарантують якість продукції, контроль відбувається на кожному етапі виробництва.

Відділ якості VARUS також проводить додаткові перевірки всіх інгредієнтів, які використовуються для виготовлення продукції, яка вже потім представлена на полицях в магазинах VARUS.

Крафтова новинка у VARUS: дієтичні багети (багет на заквасці та Ароматна гречка)

Хрустка скоринка, еластичний та пористий м'якуш і неповторний аромат - саме це шукають справжні поціновувачі крафтового хліба. І мережа VARUS надає кожному можливість насолоджуватися справді якісною випічкою.

Автор: Фото з архіву VARUS
   Багети Артизанський на заквасці та Гречаний зі смаженою цибулею
Багети Артизанський на заквасці та Гречаний зі смаженою цибулею

У пекарнях VARUS вже доступні кілька видів найбільш популярної крафтової випічки - багетів. Гарячий, хрусткий і ароматний - багет чудово підходить як основа для безлічі страв, так і для швидкого перекусу. Ідеальний вибір для приготування домашніх брускет із томатами та базиліком, запеченими овочами чи іншими начинками або для класичних канапе.

У пекарнях VARUS вже доступні два види багетів - Артизанський на заквасці та Гречаний зі смаженою цибулею. Крафтові багети у VARUS виготовляються за класичною технологією з використанням ароматної закваски, яка забезпечує довготривалий процес ферментації тіста. Завдяки цьому багети мають характерну хрустку скоринку і вологий, пористий м'якуш, а Гречаному багету додає витонченої кислинки - поєднання різних видів муки. Це чудовий вибір для тих, хто прагне урізноманітнити свій раціон та насолоджуватися смаком, гідним найкращих світових традицій.

 

Натуральний склад та якісні інгредієнти роблять крафтові багети від VARUS особливо привабливими для тих, хто дбає про своє здоров'я та шукає дієтичні продукти без компромісів у смаку.

Лінійка крафтової випічки у VARUS буде розширюватись. Уже в жовтні в асортименті власних пекарень з'являться чимало видів крафтового хліба на натуральних заквасках, тож кожен зможе знайти корисну випічку собі до смаку.

Чудова можливість познайомитися з новинками - День французького багета у VARUS 13-14 вересня. У ці дні всі клієнти зможуть спробувати багети під час дегустацій та придбати їх зі знижкою 30%. Не пропустіть шанс долучитися до традицій крафтової випічки та насолодитися справжнім смаком крафтового хліба від VARUS.

Автор: Фото з архіву VARUS
 
  13-14 вересня - День французького багета у VARUS
13-14 вересня - День французького багета у VARUS
Зараз ви читаєте новину «Випічка створена з турботою: нова лінійка крафтової випічки у VARUS». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути