Апетитні ковбаски є доречними як на святковому столі, так і на щодень. Вони виходять нежирними, але водночас соковитими. Ця закуска завдяки грибам поєднує в собі багато смаків та ароматів.
Інгредієнти :
Філе куряче - 250 г
М'ясо куряче - 300 г
Печериці - 200 г
Яйце - 2 шт.
Часник - за смаком
Свинячі кишки
Сіль за смаком
Приготування:
Куряче філе нарізати кубиками по 1 - 1,5 см, а м'ясо пропустити через м'ясорубку.
Печериці дрібно нарізати і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Читайте також: У французьку галету загортають тушковану у вершках курку та печериці
Замісити фарш, додати в нього пасеровані печериці, сіль, перець, подрібнений часник, яйця. Ретельно вимісити фарш.
Промити свинячі кишки. Наповнити кишки фаршем.
Формуємо ковбаски розміром 15 - 20 см, робимо по всій довжині ковбасок неглибокі проколи і запікаємо в духовці до готовності.
Коментарі