Ексклюзиви
пʼятниця, 01 лютого 2013 13:01

Печиво "Кокосанка" готують із свіжого кокоса
6

"Це найпростіший рецепт смачного печива, який тільки може бути. У печиві всього чотири інгредієнти — кокосова стружка, цукор, борошно і білки яєць. Я його удосконалила. Замість купованої кокосової стружки купую свіжий кокос. Печиво виходить більш ароматне і смачне" - каже львів'янка Галина Калініброцька.

Для печива "Кокосанка" потрібно 200 грам стружки свіжого кокоса, сто грам муки, стільки ж цукру, два білки. Печиво можна полити розтопленим чорним шоколадом.

Господиня бере один кокос, пробиває штопором дірку, виливає кокосове молоко. Кухонною сокиркою розбиває горіх навпіл. Вирізає ножем білу серцевину, чистить від залишків шкарлупи. Нарізує кубиками, вкидає в блендер. Дрібнить кокос до розміру стружки. Виходить 200 грам подрібненої м'якоті.

Міксером збиває два білки до густої піни. Повільно додає муку, цукор і стружку. Трохи солить. Розмішує до консистенції негустого тіста.

Розігріває духовку до 190 градусів, деко посипає мукою. Можна застелити пергаментним папером. Ложкою формує на деко круглі тістечка. Випікає 15 хвилин до появи золотистої скоринки.

Зараз ви читаєте новину «Печиво "Кокосанка" готують із свіжого кокоса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути