Gazeta.ua і Академія Свят "Боржомі" вирішили зібрати всі можливі варіанти найпопулярнішого салату у спеціальному проекті "Мій олів'є". Надсилайте свій рецепт на пошту [email protected]
Олів'є з раками від шеф-кухаря Анатолія Білого: Складові: Картопля - 300 г Морква - 200 г Цибуля ріпчаста - 100 г Зелений горошок - 80 г Яйце - 2 шт. Огірок свіжий - 1 шт. Огірок солоний - 1 шт. Раки - 6 шт. (приблизно 120-150 гр) Майонез - 100 г Зелень
Я шеф-кухар одного з ресторанів Харкова. Хочу поділитися рецептом олів'є з раками. Відварюємо овочі та яйця. Картопля, цибуля, морква, огірки, яйце дрібно нарізаємо кубиками, складаємо в миску. У цей час відварюємо раків: опустіть в киплячу підсолену воду з часточкою лимона, варіть 5 хвилин. Всі овочі перемішуємо з майонезом. Додаємо сіль і перець за смаком. Викладаємо салат у будь-яку форму. Доповнюємо шийками раку і прикрашаємо хвостиком і клешнями. Додаємо зелень. Смачного!
×
Зараз ви читаєте новину «Олів'є з раками від шеф-кухаря».
Вас також можуть зацікавити свіжі новини
України та світу на Gazeta.ua
Коментарі