Ексклюзиви
понеділок, 04 січня 2016 09:00

Олів'є з раками від шеф-кухаря

 
Gazeta.ua і Академія Свят "Боржомі" вирішили зібрати всі можливі варіанти найпопулярнішого салату у спеціальному проекті "Мій олів'є". Надсилайте свій рецепт на пошту [email protected]
Олів'є з раками від шеф-кухаря Анатолія Білого:
Складові:
Картопля - 300 г
Морква - 200 г
Цибуля ріпчаста - 100 г
Зелений горошок - 80 г
Яйце - 2 шт.
Огірок свіжий - 1 шт.
Огірок солоний - 1 шт.
Раки - 6 шт. (приблизно 120-150 гр)
Майонез - 100 г
Зелень

Я шеф-кухар одного з ресторанів Харкова. Хочу поділитися рецептом олів'є з раками. Відварюємо овочі та яйця. Картопля, цибуля, морква, огірки, яйце дрібно нарізаємо кубиками, складаємо в миску. У цей час відварюємо раків: опустіть в киплячу підсолену воду з часточкою лимона, варіть 5 хвилин. Всі овочі перемішуємо з майонезом. Додаємо сіль і перець за смаком. Викладаємо салат у будь-яку форму. Доповнюємо шийками раку і прикрашаємо хвостиком і клешнями. Додаємо зелень.
Смачного!
 
Зараз ви читаєте новину «Олів'є з раками від шеф-кухаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути