Поки триває сезон гарбузів, варто приготувати незвичайні солодкі гарбузові котлети з корицею.
Замість цукру можна використати мед та регулювати його кількість на свій смак, а борошно підійде будь-яке, яка є вдома. Ви полюбите ці котлетки за простоту приготування, а близькі – за смак, пише Shuba.
Солодкі гарбузові котлетки з корицею
Інгредієнти на чотири порції:
гарбуз — 500 г;
кориця мелена — 1 ч. л.;
мед — до свого смаку;
борошно — 4 ст. л.;
яйце куряче, велике — 1 шт.;
рослинна олія.
Як приготувати
Гарбуз необхідно почистити, а м'якуш натерти на дрібній тертці.
До гарбуза потрібно додати мед, борошно, яйця та корицю. Все треба ретельно перемішати ложкою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стане улюбленою закускою сезону: як запекти гарбуз з сиром та спеціями
Сковороду з олією необхідно розігріти.
Отриману гарбузову масу необхідно викладати ложкою, формуючи котлетки. Смажити їх потрібно до золотистої скоринки з обох боків.
Запечений гарбуз зі спеціями — це смачно, корисно і низькокалорійно. А ще його легко приготувати та трансформувати під свої вподобання.
Гарбуз, запечений у духовці, простий і універсальний рецепт. Підійде і для окремої закуски, і для гарніру до м'яса. Радимо подавати скибки гарбуза зі спеціями з грецьким йогуртом чи сметанно-часниковим соусом.
Коментарі