Ексклюзиви
пʼятниця, 13 квітня 2012 15:29

Цукати для паски легко приготувати вдома

До рецептури тортів і пасок часто входять цукати. Їх легко приготувати вдома.

Акуратно чистимо три апельсини середнього розміру. Шкірку ріжемо ножем на дрібні шматочки. Заливаємо холодною водою і залишаємо на 2-3 дні. Воду потрібно міняти двічі на день.

Через три дні зливаємо воду з апельсинових шкірок і заливаємо окропом (приблизно 3,5 склянки). Проварюємо 2-3 хвилини, поки шкірки не стануть м'якими.

Готуємо цукровий сироп: 3 склянки води, у якій варилися шкірки, та 400 г цукру. Коли сироп починає загущуватися, додаємо шкірки і варимо ще декілька хвилин.

Зливаємо сироп, цукати відкидаємо на друшляк. Коли сироп повністю стече, викладаємо цукати на пласку тарілку та обвалюємо в цукрі. Даємо підсохнути протягом декількох годин, а тоді перекладаємо у скляну банку.

Таким чином цукати можна приготувати з лимонів та грейпфрутів. Свіжі цукати м'які, з часом вони підсихають, твердішають.

Зараз ви читаєте новину «Цукати для паски легко приготувати вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути