Ексклюзиви
пʼятниця, 16 вересня 2011 05:30

Цукати зі шкірок схожі на карамельки

Киянка Аліна Гавриш, 41 рік, сама готує цукати. Робить їх зі шкірок апельсинів і лимонів.

— Донька пригадала, що колись у школі її подружка таким пригощала. Я порізала шкірки тоненькими смужками, засипала цукром порівну. Зварила все в каструльці на маленькому вогні. Коли цукати охолоджуються і підсихають, мають цитрусовий присмак, м'які та солодкі. За вечір діти й чоловік все з'їли. Іншим разом пробувала робити довго. Тоді цукор темнішає і цукати виходять, як карамельки.

Страву роблять також із динних шкірок. Аліна зрізує зелену частинку. Ріже решту дрібними шматочками та варить у сиропі. Вони стають прозорі й дуже солодкі.

— З вівсяною кашею дуже смачно. Або просто посмакувати із чаєм.

Зараз ви читаєте новину «Цукати зі шкірок схожі на карамельки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути