Пʼятниця, 15 травня 2015 13:58

Як приготувати вдома місо суп

З появою в українських ресторанах суші та інших страв японської кухні, попит на них став просто божевільним. І якщо раніше знайти продукти для приготування екзотичних страв цієї кухні можна було в парочці спеціалізованих магазинів, то зараз майже в кожному супермаркеті є все необхідне. Пропонуємо вам приготувати місо суп , який, нарівні з рисом, є основою японської кухні.

 

Інгредієнти:

- гранули дасі - 2 ч. л.

- вода - 4 склянки

- місо-паста - 3 ст. л.

- шовковий тофу, нарізаний - 225 г

- зелена цибуля, нарізана - 2 стебла

Приготування:

У середній каструлі на середньому вогні змішати гранули дасі і воду, довести до кипіння.

Зменшити вогонь до середнього і додати пасту місо. Після цього додати тофу.

Всипати нарізану зелену цибулю в суп. Варити на повільному вогні 2-3 хвилини. Подавати суп гарячим.

Зараз ви читаєте новину «Як приготувати вдома місо суп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 259
Голосування Яке місце посяде збірна України з футболу у відборі до Кубку світу-2022?
  • 1) перше
  • 2) друге
  • 3) третє
  • 4) четверте
  • 5) п'яте
Переглянути