Суп - ідеальна страва від похмілля. Ранковий алкоголь або розсіл не завжди є головними помічниками. Вони часто не допомагають. Краще діють супи, які, як позбавлять від неприємних відчуттів після надмірно випитого.
Юшка з червоної риби
Наваристий бульйон з червоної риби з шматочками м'яса, картоплею і зеленню - дуже легко сприймається організмом, навіть якщо немає апетиту. Вже через 10 хвилин після його прийому, вам полегшає.
Сирний суп
Сирний суп - відмінний засіб, щоб привести себе в нормальні почуття після вечора.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулінарні хитрощі, які полегшують приготування вечері
Головне, щоб серед інгредієнтів було куряче м'ясо, гриби і вершковий сир. Поєднання цих продуктів відразу ж полегшить стан і допоможе нормально себе почувати.
Борщ, як засіб від похмілля
Традиційний український борщ, приготовлений з м'ясом, є відмінним засобом від похмілля. Головне, їсти його гарячим і зі сметаною.
Борщ ідеальний на другу-третю добу після приготування. Тому, приготувати його можна заздалегідь, щоб почати свій ранок після вечора саме з борщу.
У США найкращим способом зняти похмільний синдром вважається коктейль з томатного соку, жовтка і перцю. Пити таку суміш потрібно залпом.
У Німеччині впевнені, що краще за все позбавляє від похмілля оселедець. Ідеально їсти з маслом і білим хлібом.
Коментарі