Ексклюзиви
четвер, 04 вересня 2008 20:34

Саденкам подарували мікрохвильову пічку

Три години чекали керівники Лисянського району на молодят, що запізнювалися на реєстрацію шлюбу. Оксані й Олександрові Саденкам по 20 років, живуть у селі Шубині Стави за 25 км від райцентру. Удома в нареченої затягнувся обряд викупу. Керівники району терпляче очікували. Чиновників на весілля не запрошували, але вони подарували молодятам мікрохвильову пічку.

Так провели відкриття капітально відремонтованого залу для реєстрації шлюбів. Він міститься на другому поверсі районного Палацу культури. Раніше тут протікав дах і смерділо цвіллю. Тепер на підлогу поклали мармурову плитку і нові килими, сучасними матеріалами поштукатурили стіни, зробили підвісну стелю, почепили нові люстри, замінили вікна та двері, придбали нові меблі. Створили урочисту атмосферу. Кажуть, це найкращий обрядовий зал в області. На ремонт використали кошти державної програми "Золота підкова Черкащини".

Зараз ви читаєте новину «Саденкам подарували мікрохвильову пічку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути