четвер, 06 грудня 2007 20:19

Пенсіонери згоріли у власній хаті

— У ніч на понеділок у селі Лозівок Черкаського району згоріли 71-річний Микола та Ніна, 73 роки, Іванії. Рятувальників викликали сусіди. За їхніми свідченням, чоловік був інвалідом, не міг пересуватися. Вогонь спалахнув у його спальні. Дружина спала в іншій кімнаті.

Причина пожежі — куріння господаря в ліжку, — кажуть у прес-службі МНС. — Щоб уникнути вибуху природного газу, довелося викликати й газову службу.

Сусіди побачили вогонь о другій годині ночі, коли вже вся хата була в полум"ї. Підійти до будинку було неможливо. Його гасили пожежники із сусідніх сіл Мошни, Будища та  Яснозір"я.

За словами сусідки 44-річної Антоніни Компанієць, до пенсії дід Микола працював завгаражем на місцевій птахофабриці "Перемога". Полював, рибалив, мав човна й машину. Був душею компанії. Любив дітей. Баба Ніна все життя пропрацювала бібліотекарем у селі. Жили на чоловіковій батьківщині. Іванії мали двох синів. Менший Олег помер у 33 роки від раку. Старший, 46-річний Олександр, живе з сім"єю в Черкасах. Батьків відвідував часто.

— Ніколи ні в чому не відмовляли. Мали доглянуте подвір"я, добротну хату. Місяць тому зробили ремонт. Дядько Микола був уже лежачим. Бачила в суботу Ніну, вона казала, що він уже і їсти перестав, мабуть, скоро помре. Але цигарку просив.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонери згоріли у власній хаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути