четвер, 03 січня 2008 18:43

Найбільший благодійник лишився інкогніто

Близько 1,1 тис. листів надійшло до Діда Мороза та Святого Миколая від знедолених дітей Черкас. Із 19 грудня їм почали розвозити подарунки, куплені черкащанами.

— Приблизно 150 діток ще не отримали подарунків через неправильно вказану адресу або через те, що на свята кудись поїхали, — розповідають у оргкомітеті, що влаштовував акцію. — Для них теж усе є.

Задовольнили практично кожне дитяче прохання. Мобільні телефони, яких замовляли найбільше, придбали всім. А от із 70 комп"ютерів подарували 15 — вибрали дітей, яким вони найбільше потрібні. Дошкільнята отримали іграшкові ПК.

— Діти просили все: від кольорових олівців до акумуляторів для інвалідного візка. Ми навіть завезли двох хом"яків і папугу, — кажуть волонтери. — Замовляли трьох собак. Однак опікуни дітей, на жаль, попросили нас не дарувати тварин. Повезли їм гарних іграшкових песиків.

Більшість подарунків дітям надійшло від приватних осіб — жителів обласного центру. Специфічні прохання, наприклад тренажери для хворих на церебральний параліч, купували за гроші спонсорів.

— Ми досі не знаємо імені чоловіка, який підійшов до ялинки з листами й потім подався до магазину — почав пакетами зносити подарунки, — розказують волонтери. — Купив сім DVD-плеєрів, десять CD-плеєрів, кілька мобілок. Загалом тисяч на 20 гривень. Благодійник так і не захотів назватися.

Зараз ви читаєте новину «Найбільший благодійник лишився інкогніто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути