четвер, 14 лютого 2008 18:26

Микола Ременюк розбився на "жигулях"

Минулої п"ятниці об одинадцятій вечора Микола Ременюк, 21 рік, повертався "жигулями" із села Заліське Тальнівського району додому, в сусіднє Кобринове. У машині був також його молодший брат Сергій, 16 років, та знайомі — Яна Нечипоренко, Валентин Марченко, Наталія Лежух.

Микола був тверезим, але їхав на великій швидкості. За 20 м до повороту на Кобринове почав гальмувати. Гальма спрацювали лише на одному колесі. Машина перекинулися, зламала дерево, пролетіла в повітрі 20 м і вдарилася об насип. Пасажирів викинуло з авто, а водій залишився за кермом. Брат Сергій  знепритомнів, інші ледве рухалися. Микола загинув.

Кажуть, що Сергій Ременюк отямився в день похорону брата.

— Микола був дуже хорошим хлопцем, — розповідає директор місцевої школи Леонід Кліщ, 56 років. — Не посвариться ні з ким, не нагрубить. Добрячок. Його батьки, Микола й Ольга, вже на пенсії. Сім"я — трудяги. У Ременюків є ще двоє старших сестер та брат, які живуть окремо.

У селі кажуть, що Миколу ніколи не бачили ані п"яним, ані в бійці. Він завжди допомагав батькам. Того дня Ременюк прийшов до клубу без машини. Друзі вмовили відвезти їх до сусіднього села на день народження знайомого.

Поховали Миколу минулої неділі.

Зараз ви читаєте новину «Микола Ременюк розбився на "жигулях"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути