четвер, 15 січня 2009 19:06

Депутати висловили недовіру мерові

Смілянський міськрайонний суд призупинив рішення міських депутатів про дострокове припинення повноважень мера міста 37-річного Андрія Колесника. Йому висловили недовіру за два дні до Нового року.

— Мер порушує закон, — пояснює голова фракції НУ-НС у міськраді Сміли 35-річний Ігор Острик. — Із міського бюджету перерахували понад 250 тисяч гривень місцевому підприємству "Міфіка". Андрій Колесник підписав рішення про передачу комунального майна на баланс цього підприємства без згоди міської ради. Була створена комісія з депутатів, які виявили, що прийняті на сесії рішення, підписувалися міським головою вже зі змінами. Фактично відбувалася підробка документів.

За відставку проголосували 32 із 37 присутніх на сесії.

— Рішення ради незаконне, — коментує свою відставку Андрій Колесник. — Знаю, що взамін за мою відставку голосуватимуть за земельні питання, які цікавлять деяких депутатів. Щодо звинувачень, то йдеться про щомісячні зміни до бюджету. Деякі депутати пропускають засідання й не орієнтуються про що йдеться. Більшість рішень для них незрозумілі.

Зараз ви читаєте новину «Депутати висловили недовіру мерові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути