Ексклюзивы
четверг, 15 января 2009 19:06

Депутати висловили недовіру мерові

Смілянський міськрайонний суд призупинив рішення міських депутатів про дострокове припинення повноважень мера міста 37-річного Андрія Колесника. Йому висловили недовіру за два дні до Нового року.

— Мер порушує закон, — пояснює голова фракції НУ-НС у міськраді Сміли 35-річний Ігор Острик. — Із міського бюджету перерахували понад 250 тисяч гривень місцевому підприємству "Міфіка". Андрій Колесник підписав рішення про передачу комунального майна на баланс цього підприємства без згоди міської ради. Була створена комісія з депутатів, які виявили, що прийняті на сесії рішення, підписувалися міським головою вже зі змінами. Фактично відбувалася підробка документів.

За відставку проголосували 32 із 37 присутніх на сесії.

— Рішення ради незаконне, — коментує свою відставку Андрій Колесник. — Знаю, що взамін за мою відставку голосуватимуть за земельні питання, які цікавлять деяких депутатів. Щодо звинувачень, то йдеться про щомісячні зміни до бюджету. Деякі депутати пропускають засідання й не орієнтуються про що йдеться. Більшість рішень для них незрозумілі.

Сейчас вы читаете новость «Депутати висловили недовіру мерові». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть