четвер, 26 березня 2009 18:47

Аліна Гросу вибачилася за відверті танці

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Співачка Аліна Гросу 19 лютого в столичному ресторані ”Бомбей” презентує кліп ”Танцуют все!”. Під час виступу вона сідала на оголених танцівників у намордниках
Співачка Аліна Гросу 19 лютого в столичному ресторані ”Бомбей” презентує кліп ”Танцуют все!”. Під час виступу вона сідала на оголених танцівників у намордниках

40-річна Ганна Гросу на тиждень виїхала з Києва в Чернівці. На телефонні дзвінки відповідає пізно ввечері.

— У Чернівцях ходила до знайомого кардіолога, — каже втомленим голосом. — Нині знову систему (крапельницю. — "ГПУ") ставили, серце підлікували. Бачите, як та "презентація в стилі садо-мазо" боком лізе?

Місяць тому її донька Аліна Гросу, 13 років, у столичному ресторані "Бомбей" презентувала кліп на пісню "Танцуют все!", який півтора тижня знімала в Індії.

— Один раз випустила Аліну з поля зору — і вже скандал! Напіводягнені хлопці танцювали в намордниках. Номер ставив хореограф Віктор Кирейко (учень Дмитра Коляденка. — "ГПУ"). Казав: "Ви нічого не розумієте, дайте Аліні більше свободи, бо все, що ви робите — отстой!". Я стільки часу, грошей і душі за десять років в Аліну вклала — і це все отстой?

Ганну Гросу викликали в Міністерство молоді та спорту на розмову про виховання доньки. Чиновники звинуватили батьків Гросу в неправильному вихованні доньки. Погрожували позбавити їх батьківських прав.

— Про позбавлення батьківських прав не говорили, то вже вигадки. Заступник міністра Тетяна Кондратюк знає не перший рік, що в нас строга сім"я, удома ніколи пиятики не було. Дитина в мене самостійна, уже давно мислить як 18-річна. Але її постійно норовлять підставити. То бокал із шампанським у руки сунуть перед телекамерою, то намордники на танцюристів почеплять. Я б такого номера не допустила. Тепер сама за всім дивитимуся. Працювати далі з таким хореографом? І мови нема!

Каже, Аліна вибачилася за відверті танці.

— Батько їй серйозно пригрозив: ще одне таке шоу — і поїдеш до бабушки Марії в Сокиряни сапкою в полі махати. Аліна все зрозуміла. Завтра повертаюся в Київ помагати їй до благочинного концерту готуватися.

Зараз ви читаєте новину «Аліна Гросу вибачилася за відверті танці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути