четвер, 01 червня 2006 18:04

Беррі розчарувалася в чоловіках

  Холлі Беррі засудили на 4 роки умовно
Холлі Беррі засудили на 4 роки умовно

Голлівудська акторка Холлі Беррі, 39 років, — перша афроамериканка, яка отримала "Оскара" у номінації "Найкраща жіноча роль" — за роботу в фільмі "Бал чудовиськ".

Нею захоплювалися з дитинства. Ще школяркою Холлі легко вигравала конкурси краси, а 1986-го стала фіналісткою конкурсу "Міс Америка".

Три роки тому чоловічий журнал "FHM" назвав її найсексуальнішою жінкою світу. Вона стала обличчям косметичної фірми "Ревлон". Але її бурхливий роман з актором Веслі Снайпсом, 43 роки, швидко закінчився. Коханець ударив її кулаком у праве вухо, пошкодивши барабанну перетинку. Холлі втратила слух.

Потім вона зустрічалася зі співаком Кристофером Уїльямсом. А 1992-го вийшла заміж за бейсболіста Девіда Джастіса. Руку й серце Девідові вона запропонувала сама. За чотири роки вони розлучилися через зради Джастіса. Він намагався відсудити в акторки спільно нажите майно. Беррі спробувала було вчинити самогубство. З двома китайськими собачками вона сіла в машину і завела двигун. Але в останній момент передумала, пожалівши свою матір.

Акторка намагалася покінчити життя самогубством

1998-го Холлі познайомилася з музикантом Еріком Бенетом, 40 років. Вони таємно одружилися. Дружина Еріка загинула в автокатастрофі й він сам виховував доньку на ім"я Індія. Холлі замінила їй маму.

Вона дізналася, що Бенет зустрічається одразу з двома жінками. Акторка була у розпачі. Керуючи машиною, проїхала на червоне світло й зіткнулася з іншим авто. За його кермом сиділа інша жінка, її сильно покалічило. Холлі теж поранила голову. В паніці вона поїхала до лікарні, де їй наклали 20 швів. І лише тоді подзвонила у поліцію. Беррі засудили на 4 роки умовно. До того ж, їй довелося сплатити штраф.

Коли актрисі вручали "Оскара", папараці сфотографували Бенета з іншою жінкою. Кажуть, перед тим Холлі змусила його пройти курс терапії від "підвищеного статевого потягу". 2004-го вони розлучилися.

Сама Беррі каже, що з чоловіками їй не таланить через дитячі спогади. Батько кинув її матір, коли Холлі було 4 роки.

Зараз ви читаєте новину «Беррі розчарувалася в чоловіках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути