четвер, 15 червня 2017 12:07

Демі Мур шокувала беззубим фото

Демі Мур шокувала беззубим фото
Демі Мур

54-річна Демі Мур в розважальному ток-шоу "Сьогодні ввечері" (The Tonight Show) показала Джиммі Феллону, як виглядала недавно. На знімку, який продемонстрував ведучий, у актриси немає переднього зуба. Кінозірка пояснила, що втратила його внаслідок нервового напруження.

"Я втратила передні зуби. Мені б хотілося пояснити їх відсутність катанням на скейтборді або чим-небудь класним, але насправді я стала жертвою одного з найстрашніших вбивць в Америці - стресу. Правда, перед приходом в студію подбала про те, щоб повернути свою посмішку", - розповіла актриса.

Демі звернула увагу на те, що знімок показує відсутність одного зуба, але в дійсності Мур втратила два. Знаменитість пожартувала, що її дочкам сподобалася ця несподівана зміна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіра Найтлі і Гілларі Клінтон: зірки, яким варто звернутися до стоматолога

"Їм сподобалося бачити мене такою, тому що їм здається, що так я виглядаю більш вразливою і людяною", - додала гостя телешоу.

Кінозірка відразу після того, як трапилася неприємність, звернулася за допомогою до стоматологів і вставила відсутні зуби, повернувши собі голлівудську усмішку, яку продемонструвала на недавній прем'єрі фільму "Дуже погані дівчата" (Rough Night) в Нью-Йорку.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур шокувала беззубим фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути