До страв треба додавати приправи не лише тому, що вони створюють приємний смак та аромат.
Спеції можуть мати й лікувальні властивості також, пише yaro.
Наприклад, кінза і коріандр покращують травлення, нормалізують роботу печінки, сприяють виведенню токсинів і знижують рівень холестерину в крові. Вони добре смакуватимуть, додавши в зелений коктейль чи рагу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому не можна їсти помідори
Куркума є ефективним засобом очищення організму. Вона захищає його, через що печінка не уражається токсинами.
Гвоздика є антиоксидантним і детоксикуючим засобом і діє на клітинному рівні. Заспокоює і запобігає розвитку лейкемії. Людям, що сидять на дієті, треба бути обережними, бо спеція підвищує апетит.
Позбуватися зайвої ваги швидко і просто - мрія багатьох. Фахівці знайшли спосіб, як втілити мрію в реальність. Боротися з жиром, який накопичується на животі, можна за допомогою гострих спецій – імбиру і перцю чилі.
Коментарі