Ексклюзиви
пʼятниця, 25 червня 2021 13:06

Три спеції, які додають не тільки аромату, а й користі

Три спеції, які додають не тільки аромату, а й користі
Спеції можуть приносити користь, а не лише додавати аромату. Фото: pixabay

До страв треба додавати приправи не лише тому, що вони створюють приємний смак та аромат.

Спеції можуть мати й лікувальні властивості також, пише yaro.

Наприклад, кінза і коріандр покращують травлення, нормалізують роботу печінки, сприяють виведенню токсинів і знижують рівень холестерину в крові. Вони добре смакуватимуть, додавши в зелений коктейль чи рагу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому не можна їсти помідори

Куркума є ефективним засобом очищення організму. Вона захищає його, через що печінка не уражається токсинами.

Гвоздика є антиоксидантним і детоксикуючим засобом і діє на клітинному рівні. Заспокоює і запобігає розвитку лейкемії. Людям, що сидять на дієті, треба бути обережними, бо спеція підвищує апетит.

Позбуватися зайвої ваги швидко і просто - мрія багатьох. Фахівці знайшли спосіб, як втілити мрію в реальність. Боротися з жиром, який накопичується на животі, можна за допомогою гострих спецій – імбиру і перцю чилі.

Зараз ви читаєте новину «Три спеції, які додають не тільки аромату, а й користі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути