Ексклюзиви
вівторок, 11 червня 2024 09:31

Краса без шкоди для тварин – філософія Групи L'Oréal
Позиція

  L'Oréal не тестують продукти та інгредієнти на тваринах
L'Oréal не тестують продукти та інгредієнти на тваринах

Світ без тестування продукції на тваринах – це реальність, яку необхідно досягти людству. Багато провідних компаній дотримуються цього принципу в своїй роботі.

Наприклад, із 1989 року в L'Oréal не тестують продукти та інгредієнти на тваринах. Це рішення є частиною зобов'язання компанії до етичної відповідальності, наукових інновацій та захисту прав тварин.

Група L'Oréal постійно інвестує в розвиток методів тестування, що не передбачають випробувань на тваринах. Також співпрацює з регуляторними органами та особами, які ухвалюють рішення, щоб покласти край тестуванню на тваринах в усьому світі.

  Вчені L'Oréal продовжують працювати над новими "нетваринними" методами тестування
Вчені L'Oréal продовжують працювати над новими "нетваринними" методами тестування

Понад 40 років тому L'Oréal стала першою в розробці реконструйованої шкіри людини, яка дозволяє оцінити вплив косметичних продуктів та інгредієнтів на неї. Сьогодні у лабораторіях Episkin у Франції, Китаї та Бразилії компанія виробляє різні типи реконструйованої шкіри і передає цю технологію для використання у тестуванні продукції без залучення тварин.

Крім реконструйованої шкіри, компанія розробляє інші методи: молекулярне моделювання, експертні токсикологічні системи та методи візуалізації. Вчені L'Oréal продовжують працювати над новими "нетваринними" методами тестування, зокрема на базі штучного інтелекту.

Відданість етичним стандартам є частиною програми сталого розвитку L'Oréal в інтересах майбутнього. Зобов'язання компанії охоплюють амбітні цілі до 2030 року та мають на меті залучити всю екосистему заради створення більш інклюзивного та сталого суспільства, включаючи розробку альтернативних методів тестування.

Група L'Oréal активно бере участь у міжнародних наукових проєктах, таких як LRSS, EPAA та RiskHunt3R, постійно ділиться своїми знаннями з науковою спільнотою. Організовує тренінги та вебінари через Академію Episkin і AFSA, беручи активну участь у наукових конгресах.

У L'Oréal впевнені, що краса має силу змінювати світ на краще. Тому компанія продовжуватиме інвестувати у наукові дослідження, щоб гарантувати безпеку своєї продукції без шкоди для тварин.

L'Oréal - косметична Група № 1 у світі. В портфоліо компанії - 36 всесвітньо відомих брендів: L'Oréal Paris, Garnier, La Roche-Posay, CeraVe, Lancôme, Yves Saint Laurent Beauty, Giorgio Armani, Kérastase та інші.

Зараз ви читаєте новину «Краса без шкоди для тварин – філософія Групи L'Oréal». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути