Ексклюзиви
пʼятниця, 04 грудня 2020 13:39

5 ідей різдвяних подарунків з турботою

Вибір подарунків перед зимовими святами – завжди приємні клопоти. Хочеться, аби найближчі були щасливі і красиві до Нового року та Різдва. Доглядова натуральна косметика є універсальним подарунком. Важливо й про себе не забувати, а неодмінно потішити новинками. У час грудневих холодів вашому обличчю делікатний догляд додасть весняної свіжості і природного сяйва.

  Гіпоалергенна маска від "Зілля мавки" заспокоює та зволожує шкіру
Гіпоалергенна маска від "Зілля мавки" заспокоює та зволожує шкіру

Gazeta.ua обрала п'ять варіантів подарунків із майстерні авторської натуральної косметики "Зілля мавки". Тут ви знайдете сертифіковані продукти найвищої якості і з природних інгредієнтів.

Подрузі – гіпоалергенна маска для релаксу та спогадів про море зі спіруліною. Заспокоює та зволожує шкіру. В набір входить посуд для самостійного приготування масок. Вартість – 330 грн.

Колезі – сертифікат на косметику на 200, 500 чи 1000 гривень.

Мамі – набір для дбайливого догляду за обличчям за 810 грн. Це міцелярна вода з екстрактами мальви лісової, шоломниці, солодки, що мають антиоксидантну та антивікову дію, тонік з фітоестрогенами, омолоджувальна сироватка з гіалуроновою кислотою та пептидами і єдиний в Україні крем, що містить природний аналог ботоксу.

  Набір "для Пані" містить природний аналог ботоксу
Набір "для Пані" містить природний аналог ботоксу

Підлітку – гель для шкіри з алое та живокостом – 170 грн. Можна використовувати як легкий зволожувальний крем, як базу під макіяж, як заспокійливий гель для шкіри навколо очей, засіб від подразнень, після сонячних опіків та укусів комах. Завдяки повній відсутності жирів та поверхнево-активних речовин підходить для всіх типів шкіри, в тому числі для сухої, жирної, чутливої та подразненої.

Собі – спеціальний набір для догляду за повіками, що збереже їх молодість та красу за 450 грн. Містить природний аналог ботоксу Repulpami ER (поєднання екстракту з квітів білого гібіскусу та плодів баобаба) розроблений французькою лабораторією.

  Легкий гель з алое та живокостом заспокоює шкіру, знімає почервоніння, сприяє швидкому загоєнню постакне
Легкий гель з алое та живокостом заспокоює шкіру, знімає почервоніння, сприяє швидкому загоєнню постакне

У майстерні можна також знайти безліч доглядових засобів, для волосся, тіла, рук, ніг, нігтів. У кожному розділі є лінійка товарів для чоловіків А для постійних клієнтів діють накопичувальні знижки.

Зараз ви читаєте новину «5 ідей різдвяних подарунків з турботою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути