вівторок, 28 травня 2019 13:24

У квітні українці купували машини по $30 тис.

У квітні 2019-го українці купували автомобілі у середньому по $30 тис.

Минулого місяця в Україні зареєстрували майже 7 тис. нових авто. Серед них були як бюджетні машини, так і Porsche 911, Aston Martin DBS, BMW X7 і Rolls-Royce Cullinan.

Загальна сума витрат на покупку нових автомобілів склала $200 млн. Середня сплачена ціна склала $30 тис. Найбільше машин купили кияни. У столиці за місяць придбали майже 3 тис. машин на $84 млн. Найменше транспортних засобів зареєстрували на Волині та у Чернівцях. Там число проданих авто склало по півсотні, повідомили на сайті rst.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 300 км без підзарядки: представили китайський електрокар за $26 тис.

Найпопулярнішою маркою в Україні стала Renault, яких зареєстрували близько 1100 штук. Попитом користувалася і Toyota, яких придбали на 100 менше.

Серед компактних авто найчастіше купували Citroen C1. У B-класі лідером стало Renault Sandero. Найпопулярніша модель у C-класі – Renault Logan. Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. У сегменті E найбільше продажів мала Toyota Camry. У F-класі бестселером був Mercedes S-Class. Серед позашляховиків лідером продажів став кросовер Kia Sportage, який виявився найпопулярнішим із-поміж інших класів.

Автор: З відкритих джерел
  Статистика купівлі авто у квітні в Україні
Статистика купівлі авто у квітні в Україні

Між тим, в Україні зареєстрували кросовер Rolls-Royce Cullinan. Коштують такі машини від $400 тис. Також зареєстрували Aston Martin DBS ($330 тис.), 3 спорткари Porsche 911 і 4 позашляховики BMW X7.

Упершому кварталі 2019-го в Україні зареєстрували понад 18 тис. нових автомобілів на суму $550 млн.

Стала відома статистика реєстрацій автомобілів із пробігом, які завезли українці у лютому 2019-го.

Зараз ви читаєте новину «У квітні українці купували машини по $30 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути