вівторок, 28 травня 2019 10:10

Понад 300 км без підзарядки: представили китайський електрокар за $26 тис.
12

JAK iEV7S
Фото: Богдан Піхачек
JAK iEV7S
JAK iEV7S
Речовий закапелок JAK iEV7S
Салон JAK iEV7S

У Києві представили електричний JAK.

На експозиції електричних транспортних засобів Plug-In Ukraine-2019 показали JAK iEV7S. Китайська екологічна машина здатна пройти без підзарядки понад 300 км.

Машина обладнана світлодіодними фарами з лінзованою оптикою. Зарядний роз'єм розташований спереду JAK між капотом і номерним знаком, за аналогією Nissan Leaf. Електричний кросовер отримав 20-сантиметровий кліренс. Завантажений автомобіль може "просісти" до 15.

"iEV7S оснащений батареєю на 40 кВт Samsung із рідинним охолодженням. Модуль живлення має 8 років гарантії від виробника. Завдяки рекуперативній системі, реалізованій у цій моделі, батарею можна підзарядити до 40 кВт під час руху. До речі, заряджається JAK близько 8 годин від звичайної домашньої розетки", - каже генеральний директор ТОВ "Богдан-Автотрейд" Олександр Луценко

Капсула кузова кросовера виготовлена зі сталі. Кузов цього "китайця" оцинкований. На даху виробник розмістив рейлінг, що розширює транспортний потенціал електрокара. Диски — алюмінієві, 16-дюймові. Машина обладнана електропідсилювачем керма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 470 км на одній зарядці та "сотня" за 4,8 с. — представили нові електричні Jaguar

Сидіння автомобіля обтягнуті еко-шкірою. Речовий закапелок просторий. Важіль "перемикання передач" регулює 3 функції: нейтральне положення, хід назад і рух уперед.

Машина обладнана мультимедійним сенсорним екраном діагоналлю 8 дюймів. Наявна функція Carbit, що забезпечує синхронізацію мобільних телефонів і машини.

"iEV7S здатен моніторити, що робиться навколо, завдяки функції огляду 360. Зовнішні камери передають до салону інформацію щодо того, що робиться зовні автомобіля.

Замість витрат на розхідні елементи, зокрема паливно-мастильні матеріали, фільтра для двигунів внутрішнього згоряння тощо — можна купити JAK iEV7S. Тобто, згідно з моїми підрахунками, за 3,5 роки він може окупити себе, зважаючи на відсутність потреби в купівлі ПММ та інших розхідників для ДВЗ", - розповів Олександр Луценко.

Наразі ціна JAK iEV7S в Україні становить близько $26 тис.

Машину експонували на виставці електричних транспортних засобів Plug-In Ukraine-2019, що тривала з 24 по 26 травня у центрі Acco International, що біля столичного проспекту Перемоги.

У Києві відбулась виставка електричних транспортних засобів Plug-In Ukraine-2019. На заході зібрали більше 20 електричних машин і близько 100 одиниць двоколісного транспорту.

Зараз ви читаєте новину «Понад 300 км без підзарядки: представили китайський електрокар за $26 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути