Ексклюзиви
субота, 25 травня 2019 21:36

100 кілометрів запасу ходу і потужний двигун на 250 Ват - презентували сучасні електровелосипеди
5

Kreidler Las Vegas 2.0
Фото: Богдан Піхачек
Kreidler Las Vegas
Kreidler Vitality Dice
Kreidler Las Vegas
Електричні велосипеди на Plug-In Ukraine 2019

У Києві триває виставка електричних транспортних засобів Plug-In Ukraine 2019. Вона відбувається у центрі "Acco International", що розташований на столичному просп. Перемоги.

На заході зібрали більше двох десятків електричних машин і близько сотні одиниць двоколісного транспорту.

Серед найцікавіших двоколісних електричних транспортних засобів — Kreidler Las Vegas 2.0. Світло-коричневий електровелосипед нагадує позашляховий ровер з широкою шипованою ґумою. Рама нестандартна, порівняно з типовими ромбоподібними конструкціями звичайних велосипедів. Знизу вигин під електродвигун, над ним закріплена батарея.

Kreidler оснащений 250-ватним силовим агрегатом і здатен розігнатися до 25 км/год. На ровері встановлена літій-іонна батарея потужністю в 500 Ват.

Восьмишвидкісний велосипед має амортизатор, що встановлений під верхньою рамною трубою і покликаний забезпечити м'яку їзду по нерівній поверхні.

"Вага транспортного засоба — близько 21-го кілограма. З водієм вагою 60 кілограм цей велосипед здатен проїхати на одній зарядці без зупинки — 100 кілометрів в режимі "eco", - розповів Руслан Скубенко, предсатвник велотехніки Kreidler.

Повністю заряджається такий електробайк 4-5 годин. Виготовляють його в Німеччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бетмобіль і ГАЗ-Mercedes: у Києві стартув зліт статусних авто

Серед численних веломашин, що здатні рухатись на електричній тязі презентують на виставці модель Las Vegas.

"Цей ровер обладнаний гідравлічними гальмами. На відміну від багатьох інших велобайків, цей особливий тим, що в його конструкції передбачений редуктор, - каже Руслан Скубенко, власник електричного велосипеда. - Він забезпечує більший крутний момент, а відтак — робить ровер потужнішим порівняно з іншими електричними веломашинами. Я на такому їжджу вже близько трьох років. Ресурс батареї "просів" на 20 відсотків. Гори, багнюка, йому це все під силу. Їзда по місту — зовсім легко і швидко, коли ти на такому "коні".

Рух транспортного засобу починається з людської роботи. Починаєш крутити педалі — електродвигун включається в роботу і допомагає водієві розганяти веломашину.

Один з найдешевших великів виставки — Vitality Dice. Має 9 швидкостей, передню вилку з амортизатором і електродвигун потужністю 250 Ват. Коштує транспортний засіб понад 53 тис.грн.

Серед експонатів - Plug-In Ukraine 2019 представляє цьогоріч зарядні станції, діагностичне обладнання, інструменти, запчастини для ремонту та сервісу. На заході проводять тест-драйви, галузеві конференції, навчальні семінари, практичні майстер-класи.

Plug-In Ukraine 2019 триватиме до 26 травня. Ціна вхідного квитка — 50 гривень.

На Plug-In Ukraine привезли десятки електромобілів. Серед них Nissan Leaf другого покоління, Chevrolet Bolt, Tesla Model S, BYD.

Зараз ви читаєте новину «100 кілометрів запасу ходу і потужний двигун на 250 Ват - презентували сучасні електровелосипеди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути