четвер, 31 липня 2014 15:39

Kia обновила седан Cadenza
3

Компанія Kia провела легкий рестайлінг моделі Cadenza, призначеній для американського ринку. Оновлений седан отримав трохи підправлену зовнішність і нові системи безпеки.

Cadenza обзавелася зміненої радіаторної гратами, додатковими LED-елементами в оптиці і 19-дюймовими легкосплавними дисками. У салоні з'явилися аналоговий годинник іншого дизайну і нові хромовані вставки. Водійське і переднє пасажирське сидіння отримали додаткові напрямки електричної регулювання - їх кількість збільшилася до 12 і восьми напрямків відповідно.
Kia Cadenza interior

У число електронних помічників увійшла система попередження про перешкоди ззаду, допомагає при виїзді з паркування заднім ходом. Крім того, для оновленого седана Cadenza будуть доступні системи кругового огляду, стеження за мертвими зонами і якою рядності руху, адаптивний круїз-контроль, електронний гальмо стоянки, а також водовідштовхувальне покриття передніх бокових стекол.

Про зміни в моторній гамі не повідомляється. У США Kia Cadenza оснащується бензинової 3,3-літровою "шестіркою" потужністю 293 кінські сили і шестиступінчастим "автоматом". Ціни на седан починаються від 33,1 тисячі доларів. Оновлена версія моделі, вартість якої поки не відома, надійде в продаж ближче до кінця року.

Зараз ви читаєте новину «Kia обновила седан Cadenza». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути