четвер, 26 лютого 2015 19:29

Нова Audi TT не зуміла впоратися з краш-тесом Euro NCAP на "відмінно"

Європейські фахівці з автомобільної безпеки Euro NCAP перевірили на міцність купе Audi TT нового покоління.

Організація Euro NCAP з 2015 року додала в серію обов'язкових краш-тестів лобове столновение з жорсткою нерухомою перешкодою, що по ширині перекриває всю передню частину автомобіля. Під час зіткнення в салоні машини знаходиться невеликий манекен, имитирующийт водія жіночої статі. Крім цього, за "водієм" сидить ще один манекен.

Audi TT нового покоління добре впоралася з незвичним випробуванням і в цілому продемонструвала хороший рівень захисту всіх частин тіла жінки-водія, єдине нарікання у європейських фахівців викликала захист грудної клітки, безпека якої оцінили як "достатній".

Передньому пасажиру пощастило менше - під час фронтального зіткнення грудна клітка захищена на низькому рівні, крім того при імітації заднього удару, в Euro NCAP виявили високий ступінь ризику отримання травм хлистів шиї пасажирів другого ряду.

 

Загальна оцінка нової ТТ склала 4 зірки з 5 можливих. Новинка не змогла набрати максимальний бал, в тому числі з-за відсутності системи екстреного гальмування при неминучому зіткненні.

Зараз ви читаєте новину «Нова Audi TT не зуміла впоратися з краш-тесом Euro NCAP на "відмінно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути