Ексклюзивы
пятница, 07 сентября 2007 14:29

В допинговый скандал попал российський велогонщик

Російським учасником допінгового скандалу в Бельгії стала не петербурзька велокоманда, як оголосили місцеві ЗМІ, а клуб "Прем"єр" з Московської області, організований в 2000 році, а в цьому вперше виступаючий з ліцензією Євро-туру, повідомив старший тренер клубу "Прем"єр" Юрій Двінін для www.gazeta.ru.

- Відверто кажучи, я не в курсі всіх подробиць, - сказав Двінін. - Цілий місяць був у від"їзді з юніорською командою, буквально вчора повернувся, і увечері отримав sms від головного тренера нашого клубу Василя Фокина - про проблеми в Бельгії. Там зараз ганяється "премьеровськая" молодь з континентального туру під керівництвом Геннадія Ерошкина і Сергія Азарова - готуються до чемпіонату світу в Штутгарті. Спочатку подумав: марення, качка якась. А зараз розуміють: ні, все дуже серйозно. Хто саме з хлоп"ят в Бельгії, я точно не знаю. Хтось з наших зараз готується у складі збірної Росії. Думаю, з Ерошкиним і Азаровим були Даніл Грудок, Олександр Беспалов, Антон Афонін, Олександр Серебряков, можливо, Тимофій Крицький. Але, повторю, точно не знаю. Зараз залишається тільки сподіватися, що все буде добре.
Сейчас вы читаете новость «В допинговый скандал попал российський велогонщик». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 4166
Голосование Поддерживаете ли то, что украинские спортсмены с оружием защищают нашу страну от вторжения РФ?
  • Да. Это - гражданская обязанность, а часть из них еще и представляет клубы ВСУ
  • Не совсем. Они должны прославлять Украину на спортивных аренах и призывать мир поддерживать нашу страну
  • Все методы хорошие. Главное - не быть псевдопатриотами, как Тимощук
Просмотреть