Ексклюзивы
понедельник, 14 января 2008 16:03

Ющенка згадували в російських ЗМІ частіше, ніж Буша

Михайло Саакашвілі і Юлія Тимошенко очолили рейтинг згадуваності іноземних персоналій у російських ЗМІ, свідчать дані "Системи комплексного аналізу новин" - СКАН, створеної "Інтерфаксом" (www.scan.interfax.ru).

За тиждень, з 7 по 13 січня, Михайло Саакашвілі, що переміг 5 січня в Грузії на президентських виборах, згадувався в 336 матеріалах різних російських ЗМІ політичної і фінансово-економічної спрямованості.

Його головний конкурент, кандидат від об"єднаної грузинської опозиції Леван Гачечиладзе - у 204.

Близько 320 згадувань у російських ЗМІ удостоїлася прем"єр України Юлія Тимошенко.

Про президента України Віктора Ющенка писалося відповідно в 299 матеріалах російських ЗМІ.

Близькосхідне турне президента США Джорджа Буша також викликало інтерес російських засобів масової інформації минулого тижня: про його зустрічі і переговори повідомлялося в 202 матеріалах.

Значення рейтингу визначається по кількості документів зі згадуванням персоналії за зазначений період, що надійшли в базу даних СКАН з майже 1000 центральних і регіональних ЗМІ, інформаційних агентств, спеціалізованих і галузевих видань, ТБ і радіо, інтернет- сайтів, повідомляє Інтерфакс.

Сейчас вы читаете новость «Ющенка згадували в російських ЗМІ частіше, ніж Буша». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи