Ексклюзивы
четверг, 03 июня 2010 17:42

Якщо міліціонери вбивають людей, то, мабуть, і люди повинні вбивати міліціонерів

 

18 травня в гуртожитку Київського педагогічного коледжу ім. Макаренка затримали 19-річного студента Ігоря Індило. Дільничий Сергій Приходько доправив його в Шевченківський районний відділок міліції. Наступного дня батьків Ігоря попросили забрати з моргу тіло сина. Пояснили, що задихнувся. Проте судмедексперти зазначили, що причиною смерті були травми голови. 1 червня під воротами міліцейського відділку зібралися одразу дві акції протесту, вони вимагали покарати винних у смерті студента і зняти з посад керівників відділку. Ігоря Індило вбили напередодні його дня народження.

Дмитро КОРЧИНСЬКИЙ, 45 років, керівник громадської організації "Братство".


До міліції йдуть, щоб катувати й убивати людей, безумовно. Яка нормальна людина піде в міліцію працювати? У відділку, коли вже туди потрапив, якщо не поталанить - не виживеш. Але треба терпіти й поводитися з гідністю. Що ще лишається? Як правильно пишуть в інтернеті: якщо міліціонери вбивають людей, то, мабуть, і люди повинні вбивати міліціонерів.

Я не ходжу на акції протесту, які полягають у тому, щоб прийти й поплакати. Недавно турки опротестували дії ізраїльських військових, які не дали провезти в Палестину гуманітарний вантаж. Вони пікетували генеральне консульство Ізраїлю в Стамбулі. У результаті воно було захоплено. Всі телеканали передали цю новину, і жоден не висловив осуду чи незадоволення. Навпаки, всі це з великим задоволенням обсмоктували. Протест має бути - як у всьому цивілізованому світі.

Сейчас вы читаете новость «Якщо міліціонери вбивають людей, то, мабуть, і люди повинні вбивати міліціонерів». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 1
Голосование Как вы обустраиваете быт в условиях отключения электроэнергии
  • Приобрели дополнительное оборудование для жилья для энергонезависимости
  • Подбираем оборудование и готовимся к покупке
  • Нет средств на такое, эти приборы слишком дорогие
  • Есть фонари и павербанки для зарядки гаджетов, нас это устраивает
  • Уверены, что неудобства временные и вскоре правительство решит проблему нехватки электроэнергии.
  • Наше жилище со светом, потому что мы на одной линии с объектом критической инфраструктуры
  • Ваш вариант
Просмотреть