четверг, 29 июля 2010 12:49

Він привіз власну, ще й українська міліція охороняє. Це свідчить, що приїхав із ворожими цілями, у країну, яка його не сприймає

Дмитро СТЕПОВИК, 71 рік, богослов і філософ

- Сучасній освіченій людині приїжджати до чужої країни й поводитися, мов слон у посудній лавці, скрізь кричати "Я - ваш, і ви - мої", просто не годиться. Адже такого прагнення немає навіть часто з боку самої Української православної церкви Московського патріархату! Тільки з його уст! Це свідчить про брак культури, про те, що ієрарх не на своєму місці. Створює навколо себе ореол святості, хоча величезний грішник - біографія ж його відома.

Він каже, що хоче перетворити Києво-Печерську лавру на новий Ватикан. Щоб це була держава в державі, не підпорядкована Києву. Але чого ж він приїжджає до люблячого народу з озброєною до зубів охороною? Я бачив особисто як навіть люки каналізаційні відкривали по дорозі, де він проїжджав. Перевіряли, чи там чогось, бува, не закладено.

В Одесі колосальні заходи охорони. Жодного президента так не приймають! Він привіз власну, ще й українська міліція охороняє. Це свідчить, що приїхав із ворожими цілями, у країну, яка його не сприймає.

Занадто вже часто сюди приїжджає. Що він тут забув? У нього ж у Росії мусульмани, сектанти, язичники! Нехай наводить порядок там. Чого ж ти вп'явся в цю Україну пазурами? Що вона тобі винна?

Київрада йде на поступки цьому мордовському дядькові, який бажає перейменувати вулицю Мазепи. Хай спробує на заході України таке зробити! Там монастирі Московського патріархату на вулицях Бандери, Мазепи, Коновальця. Чого ж ти там не вимагаєш у рад Львова або Тернополя перейменувати вулиці? Логіки ніякої немає. Брутальний наступ московської церкви на все українське.

Сейчас вы читаете новость «Він привіз власну, ще й українська міліція охороняє. Це свідчить, що приїхав із ворожими цілями, у країну, яка його не сприймає». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 1
Голосование Как вы обустраиваете быт в условиях отключения электроэнергии
  • Приобрели дополнительное оборудование для жилья для энергонезависимости
  • Подбираем оборудование и готовимся к покупке
  • Нет средств на такое, эти приборы слишком дорогие
  • Есть фонари и павербанки для зарядки гаджетов, нас это устраивает
  • Уверены, что неудобства временные и вскоре правительство решит проблему нехватки электроэнергии.
  • Наше жилище со светом, потому что мы на одной линии с объектом критической инфраструктуры
  • Ваш вариант
Просмотреть