Ексклюзивы
четверг, 14 июля 2011 14:01

"Не буває ідеальних жінок. Є кохані й не кохані"

 

Мене слухають, зазвичай, люди інтелігентні, з хорошим смаком, які читають книжки.

До грошей ставлюся як до способу обміну речами. Мені треба жити у центрі міста, а це вимагає добрих коштів, які треба заробити.

Завжди винаймаю житло. Подобається часто змінювати обстановку. Ніколи не залізу в кредитні історії. Важко уявити, що треба кожного місяця віддавати комусь гроші. Заробляю винятково концертами. На літак не вистачить, але на вертоліт стане.

Коли пишеш музику, невдалих проектів немає. Кожен проект - це сходинка.

Жодного разу не грав у казино. Грабувати товстосумів, як Робін Гуд - оце прикольно.

Ні з ким не дружу.

Не люблю деталі, якщо вони не важливі. Люблю вивчати і розуміти принципи.

Ми почали гратися в шоу-бізнес, а музику писати не навчилися. Українські зірки - наче першокурсники, які вирішили, що вони професура. На невеликі відстані - Україну, Росію, покатить, але не більше.

Ви любите пити хороше дороге вино по тисячі гривень за пляшку. Потім ідете в супермаркет, купуєте шмурдяк за 7 гривень. Відчуєте різницю? Так і з музикою.

Не буває ідеальних жінок. Є кохані й не кохані.

Немає більшої слабкості, ніж егоїзм. Я - егоїст

Не пам'ятаю, скільки років моїй дівчині.

Жінкам властиво завжди залишатися при своїй думці.

Три роки тому виступав у передмісті російського містечка Чита. Там блискуче закінчили своє життя каторжники-декабристи. Їхні дружини, аристократки, які мали маєтки і прислугу, поїхали за ними. Це найвищий прояв любові. Я поки що на таке не здатний.

Немає більшої слабкості, ніж егоїзм. Я - егоїст

Повністю не задоволений собою. Це цілком природно.

Ми безнадійно відстаємо від усього світу. У нас у верхівці люди, які вийшли з самих низів і єдине, чого навчилися - добре красти.

Влада - це віддзеркалення народу. Ви лаєте президента. А звідки він узявся? Не марсіанин, не японець, не німець і навіть не грузин. Він - українець. При погляді на президента кожен повинен бачити себе.

На фіг нам освіта, музика, культура, якщо ми прагнемо ковбаси, хочемо мати городик і щоб курочки біля хати бігали?

Заспівав Поплавський - нагадав, що я їм вареники і мені подобаються жіночі сідниці й інші опуклості. Але не сказав, що маю сонце в серці.

Куріння - фігня, глупота, а не слабкість. Довго курив. Відрізало.

Якщо ти - покидьок, тебе треба карати, та не принижувати. Як говорить кодекс самурая: вбий, але не знущайся.

Коли не знаєш, куди йти - іди вперед.

Сідаю в таксі. Водій слухає якусь муть. Кажу: "Вимкніть, будь ласка, мені думати заважає". "А мені байдуже, аби щось бубніло", - відповідає. Шоу-бізнес існує заради одного - відволікати. Аби лише розумні думки не лізли в голову. Минули часи моди на барикади. Зараз треба, щоб усі були під контролем. Для цього й існує індустрія розваг. На хріна ти, думаючий, потрібний? Не доведи Боже, виявишся Ісусом Христом. Доведеться знову тебе прибивати.

Розмовляючи в Україні російською, ми насправді говоримо українською. Ми внесли в російську мову український дух. У нас вона м'якша, жіночніша.

Скрипка переклав Цоя українською: "Якщо є в кишені пачка цигарок" - це смішно. Це не українська мова. "Весна прийде" - оце українська.

Шоу-бізнес існує заради одного - відволікати. Аби лише розумні думки не лізли в голову

Нашу двомовність треба сприймати як перевагу. Ми знаємо не лише дві мови, а й два стани.

Музичних критиків в Україні немає, бо нема кого критикувати.

Якщо ти - хороший боєць у себе в дворі, це не означає, що можеш вийти проти майстра бойових мистецтв і перемогти його. Хочеш досягти високого рівня - обирай гідних супротивників.

Якось гуляв Києвом. Забрів кудись не туди. За мною погнався великий сторожовий пес. Ледь утік. Прибіг додому і написав одну зі своїх найкращих пісень. Для творчості необхідна збуджена свідомість. Зараз у мене спокійне життя.

Бухнути для того, щоб пробудити натхнення - тупізм вищої міри. Хильнути просто в своє задоволення - прикольно.

На свій сором не знаю жодного сучасного українського письменника. Люблю Блока, Хлєбнікова, Бродського і раннього Маяковського. Революційні поезії написані геніально, але залишають неприємне відчуття. Дуже талановитий Юра Нікітінський. Люблю його, як брата по нещастю. В Україні його мало знають, а за кордоном він добре відомий. Це нормально для нашої країни.

Мені дуже важливо бачити небо уві сні. Тоді знаю, що у мене з головою все в порядку.

Про смерть не думаю. Для мене важливо, в якому стані я її зустріну.

Мама постійно запитує: "Коли ти одружишся, коли будуть діти?" Японські самураї кують мечі поколіннями вже 800 років. Народжують дітей заради того, щоб вони також виготовляли зброю. Єдина їхня мета - зробити меч якнайкраще. Мені поки що немає чого запропонувати своєму сину.

Сейчас вы читаете новость «"Не буває ідеальних жінок. Є кохані й не кохані"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть